Un bărbat ia bătaie, în curtea şcolii, de la un puşti mult mai mic ca el [VIDEO]

Bărbatul venise să rezolve un conflict cu un...

Momentul în care un băiat de 14 ani s-a apărat folosind jiu-jitsu, după ce a fost atacat de tatăl unui alt băiat, a ajuns viral. Deşi bărbatul avea de două ori vârstă băiatului pe care voia să-l bată, omul a cam încasat-o. 

 

Connor Jackson, care a făcut arte marţiale timp de patru ani, se afla într-un parc de skate din Walsall, cu fratele său mai mic, când s-a confruntat cu omul furios, despre care se crede că avea vârsta de 20 de ani.

În scenele şocante cu altercaţia, părintele încearcă să-l lovească pe tânăr în faţă - dar imediat ia poziţia pe care a învăţat-o la cursurile de jiu-jitsu brazilian şi începe să livreze pumni.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.