Un bărbat s-a dezbrăcat pe autostradă. Poliţia a intervenit cu câinii

Nebunia a început după producerea unui accident în care au fost implicate trei maşini ...

Un bărbat s-a dezbrăcat pe autostradă. Poliţia a intervenit cu câinii Un bărbat s-a dezbrăcat pe autostradă. Poliţia a intervenit cu câinii

Un bărbat de 32 de ani s-a dezbrăcat pe o autostradă aglomerată din statul Virginia, a sărit pe plafoanele maşinilor şi a început să dea în ele cu un obiect ascuţit.

Imaginile surprinse de la locul bizarului incident arată cum bărbatul complet dezbrăcat sare pe plafonul unui camion şi l-a lovit în mod repetat.

Şoferilor şocaţi nu le-a venit să creadă ochilor scenele la care au asistat.

Nebunia a început după producerea unui accident în care au fost implicate trei maşini, accident care a provocat o bătaie în toată regula între doi bărbaţi. Unul dintre ei a fost identificat drept Jose Gonzalez Flores, bărbatul s-a dezbrăcat la scurt timp după altercaţie.

Poliţia a intervenit cu câinii poliţişti să-l caute pe Gonzalez, care a fugit de la locul incidentului şi s-a ascuns într-un şanţ de drenaj din apropiere.

Până acum, oamenii legii nu au descoperit ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la aceste gesturi neobişnuite. Aceştia au declarat că, cel mai probabil, acesta se afla sub influenţa drogurilor sau alcoolului. 

VIDEO

Sursă: gandul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.