Un BMW ”ca nou”, produs în 1991, care costă 200 de mii de dolari. GALERIE FOTO

Având în vedere preţul destul de mare al acestui BMW ...

Un BMW ”ca nou”, produs în 1991, care costă 200 de mii de dolari. GALERIE FOTO Un BMW ”ca nou”, produs în 1991, care costă 200 de mii de dolari. GALERIE FOTO

 


Având în vedere preţul destul de mare al acestui BMW fabricat în 1991 vă veţi întreba probabil ce-l face să fie atât de special. Răspunsul ar fi că are puţini kilometri la bord, faptul că a fost foarte bine întreţinut şi că ar fi printre ultimele exemplare ale acestui model produse în America de Nord, conform Carscoops.com.

După spusele vânzătorului acest model BMW M3 Alpine are doar 9.673 de km la bord, pe el fiind păstrate toate piesele originale, inclusiv cauciucurile. Maşina a fost expusă multă vreme la circuitul de curse Lime Rock Park, kilometrii fiind probabil acumulaţi în cadrul plimbărilor de prezentare. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.