Un BMW care nu semnalizează schimbarea benzii provoacă un accident - VIDEO

BMW-ul poate fi apoi văzut plecând de la faţa locului.

Un BMW care nu semnalizează schimbarea benzii provoacă un accident - VIDEO Un BMW care nu semnalizează schimbarea benzii provoacă un accident - VIDEO

Clipul, filmat în Aventura, Florida, ne arată cât de imporant este să foloseşti luminile de semnalizare a direcţiei de mers. Un BMW Seria 3 de culoare neagră poate fi văzut pe partea dreaptă a şoselei atunci când şoferul decide brusc să se schimbe banda, fără a pune semnal şi fără să se asigure în oglinda laterală.

Pe măsură ce Seria 3 iese de pe bandă, un Audi A5 Cabriolet alb apare din spate şi este obligat să frâneze şi să tragă de volan pentru a evita BMW-ul. Când cel din Audi face aceste manevre un VW Passat alb vine din spate şi provoacă daune importante ambelor vehicule.

BMW-ul poate fi apoi văzut plecând de la faţa locului.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.