Un BMW de poveste este de vânzare, în România - BMW 850 CSI. McLaren a împrumutat de la el motorul pentru F1 - FOTO

Iubitorii mărcii BMW s-au activat ...

Un BMW de poveste este de vânzare, în România - BMW 850 CSI. McLaren a împrumutat de la el motorul pentru F1 - FOTO Un BMW de poveste este de vânzare, în România - BMW 850 CSI. McLaren a împrumutat de la el motorul pentru F1 - FOTO

Iubitorii mărcii BMW s-au activat după ce bavariaused.com a publicat un anunţ de vânzare al unui model 850 CSI. Preţul nu este mic deloc - 72.000 de EURO (TVA inclus).

În versiunea de top – 850 CSi – se folosea de un V12 de 5,6 litri, motor pe care ulterior l-a preluat şi McLaren pentru modelul F1 (doar că într-o versiune mai hardcore).  850 CSi are 380 CP şi 550 Nm şi face suta în 6,0 secunde. Viteza este limitată electronic la 250 km/h.

Descriere

Cod: CC00905
An fabricaţie: 06/2002
Prima înmatriculare: 08/2002
Kilometraj: 120.950 km
Capacitate cilindrică: 5598 cmc
Putere 381 CP [280 KW]
Tip combustibil: benzină
Cutie de viteze: manuală
Clasa de poluare: NON-EURO
Număr uşi: 2
Culoare caroserie: Special Painting
Interior Piele
TVA deductibil: NU

Dotări

Pilot automat, Radio CD, Computer de bord, Jante aliaj, Climatizare, Oglinzi electrice incalzite.

Detalii suplimentare

Cutie de viteze manuala, Jante din aliaj usor, Volan M imbracat in piele, Trapa electrica, Jaluzele solare spate, Oglinda interioara cu efect anti-orbire, Scaune SPORT electrice cu memorie (sofer), Spalator faruri, Aer coniditonat, Park Ventilation, Radio BMW BUSINESS CD, CD Charger cu 6 discuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.