Un BMW i8 de poveste se vinde la un preţ de legendă - VIDEO

Dacă eşti fanul mărcii BMW ...

Dacă eşti fanul mărcii BMW şi al filmului Dark Knight există o posibilitate să le îmbini: un i8 pe care a fost desenat tema personajului Joker. Vestea bună ar fi că acest BMW este şi de vânzare. 

Maşina sport a fost pictată de artistul de benzi desenate Rene Turrek, ale carui lucrări au inclus în trecut desenarea lui Hulk pe un BMW X6 şi a lui Captain America pe un Lamborghini Gallardo.

De data aceasta, lucrarea lui Turrek a fost modelată într-un personaj malefic - şi anume nemesisul lui Batman, Joker. 

Maşina pare a fi vopsită în negru, roşu, alb şi verde - dar sub ele se află mai mult. Rotită în anumite unghiuri se poate vedea cuvântul "haha" pe toată caroseria.

Maşina are doar 8000 de km la bord, şi este de vânzare pentru 249.000 de euro.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.