Un BMW M3 E46 din 2003 s-a vândut la un preţ fabulos - GALERIE FOTO

Fără îndoială că E46 M3 devine o maşină de colecţie extrem de dorită.

Un BMW M3 E46 din 2003 s-a vândut la un preţ fabulos - GALERIE FOTO Un BMW M3 E46 din 2003 s-a vândut la un preţ fabulos - GALERIE FOTO

Un BMW M3 E46 din anul 2003 a atras atenţia iubitorilor de maşini datorită preţului cu care s-a vândut: 90,000 de dolari (aproximativ 80,900 de euro). Ar putea fi cel mai mare preţ care s-a plătit pentru un E46 M3 la mâna a doua.

Primul aspect şi cel mai important al acestui E46 M3 ar fi că este echipat din fabrică cu transmisia manuală cu şase trepte. În plus, acest M3 a fost vândut cu puţin peste 25.700 de km, o cifră foarte mică având în vedere vârsta vehiculului.

Printre modificările aduse acestui exemplu se numără roţile de 19 inci, amortizoarele JRZ RS1, barele stabilizatoare faţă şi spate, frâne Brembo cu şase pistoane la partea din faţă cu discuri de 380 mm şi unităţi cu patru pistoane pentru cele din spate, cu discuri de 355 mm.

Fără îndoială că E46 M3 devine o maşină de colecţie extrem de dorită, iar cei interesaţi să cumpere un astfel de BMW ar fi bine să o facă înainte ca preţurile să continue să crească.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.