Un BMW M3 în culoarea Atlantis Blue care atrage toate privirile – FOTO

Autor: Marius Vișan 08 ian. 2018 Știri auto

BMW lucrează de zor la următoarea generaţie M3, dar asta nu înseamnă că maşina actuală este învechită. De fapt, aceste imagini arată că, în specificaţia corectă şi cu unele modificări, modelul F80 M3 poate fi transformat într-o creaţie care să atragă toate privirile.

Acest M3 este deţinut de un membru al forumului Bimmer Post şi este vopsit într-o culoare numită Atlantis Blue. Una dintre cele mai remarcabile scheme de culori pe care am văzut-o vreodată pe un M3, umbrele strălucesc din toate unghiurile şi accentuează liniile agresive ale sedanului de performanţă.

În plus, acest M3 a fost echipat cu un set de roţi HRE în anvelopele Michelin Pilot Super Sport, accente din fibră de carbon 3D Design, geamuri fumurii şi o suspensie K3 V3.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide