Un BMW M3 în culoarea Atlantis Blue care atrage toate privirile - FOTO

BMW lucrează de zor la următoarea generaţie M3, dar asta nu înseamnă ...

Un BMW M3 în culoarea Atlantis Blue care atrage toate privirile - FOTO Un BMW M3 în culoarea Atlantis Blue care atrage toate privirile - FOTO

BMW lucrează de zor la următoarea generaţie M3, dar asta nu înseamnă că maşina actuală este învechită. De fapt, aceste imagini arată că, în specificaţia corectă şi cu unele modificări, modelul F80 M3 poate fi transformat într-o creaţie care să atragă toate privirile.

Acest M3 este deţinut de un membru al forumului Bimmer Post şi este vopsit într-o culoare numită Atlantis Blue. Una dintre cele mai remarcabile scheme de culori pe care am văzut-o vreodată pe un M3, umbrele strălucesc din toate unghiurile şi accentuează liniile agresive ale sedanului de performanţă.

În plus, acest M3 a fost echipat cu un set de roţi HRE în anvelopele Michelin Pilot Super Sport, accente din fibră de carbon 3D Design, geamuri fumurii şi o suspensie K3 V3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.