Un BMW M4 cu 550 CP se ia la întrecere cu un Corvette ZR1 cu 720 CP. Care câştigă? (VIDEO)

Nu te grăbi să dai răspunsul, aşa cum am făcut-o noi. Uită-te înainte la videoclip, iar apoi dă-ţi cu părerea în secţiunea de comentarii.

Un BMW M4 cu 550 CP se ia la întrecere cu un Corvette ZR1 cu 720 CP. Care câştigă? (VIDEO) Un BMW M4 cu 550 CP se ia la întrecere cu un Corvette ZR1 cu 720 CP. Care câştigă? (VIDEO)

La prima vedere, o cursă între un BMW M4 cu 550 CP şi un Chevrolet Corvette ZR1 cu 720 CP are un rezultat clar. Noi aşa ne-am gândit, având în vedere că americanii au o slăbiciune pentru liniuţe, dar videoclipul de mai jos ne-a demonstrat că dacă ai mai multă putere nu înseamnă neapărat că vei câştiga.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.