Un BMW M5 din 2002, cu doar 700 de km la bord, vândut cu o sumă fabuloasă - FOTO

Gooding & Company a scos la vânzare acest model BMW M5 Titanium Silver aflat într-o stare perfectă!

Un BMW M5 din 2002, cu doar 700 de km la bord, vândut cu o sumă fabuloasă - FOTO Un BMW M5 din 2002, cu doar 700 de km la bord, vândut cu o sumă fabuloasă - FOTO

Din 1999 până în 2003, BMW M5 E39  este cel mai bun sedan BMW construit vreodată. Cu motorul său V8 aspirat natural, cutie de viteze manuală cu şase trepte şi o agilitate incredibilă, acest model rămâne un punct de referinţă chiar şi astăzi. Dar statutul legendar justifică preţul de 176.000 de dolari (152.0002 de euro)?

Casa de licitaţii Gooding & Company a scos la vânzare acest model BMW M5 Titanium Silver la Pebble Beach, la sfârşitul lunii august, cu descrierea: „Capsula timpului”.

Cuvintele nu sunt exagerate, deoarece uitandu-ne la fotografii, remarcăm un kilometraj pe care scrie doar  437 de mile (700 de km), scaune din piele Nappa de culoare neagră şi un exterior care fac să pară maşina proaspăt ieşită din fabrică.

Site-ul de licitaţii spune că maşina a fost "întreţinută cu meticulozitate", iar în cea mai mare parte a timpului fiind depozitată într-o zonă controlată termic.

Modelul M5, care vine cu accesoriile originale, a fost deţinut de un fan BMW din California, care "a achiziţionat două, una pentru a fi condusă şi una pentru a fi păstrată".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.