Un BMW M5 din 2002 este scos la vânzare cu un kilometraj greu de crezut - GALERIE FOTO

BMW M5 din 2002 sau BMW M4 nou?

Un BMW M5 din 2002 este scos la vânzare cu un kilometraj greu de crezut - GALERIE FOTO Un BMW M5 din 2002 este scos la vânzare cu un kilometraj greu de crezut - GALERIE FOTO

Din moment ce BMW-urile M5 cu kilometraje mici nu se găsesc chiar pe toate drumurile, acest exemplar din 2002 Imola Red se vinde pe eBay la acelaşi preţ cu al unui model BMW M4 decapotabil nou-nouţ.

Masina are doar 14.731 de km, o caroserie vopsită în nuanţa Imola Red şi un interior din piele gri din două tonuri, iar potrivit vânzătorului, a fost îngrijită cu meticulozitate.

Anunţul afirmă chiar că va fi greu să găsiţi un alt E39 M5 într-o stare atât de bună. Chiar dacă acest lucru e foarte adevărat, preţul cerut este mare - 77.900 de dolari (aproximativ 67.250 de euro).

Această maşină este dotată cu un V8 de 4,9 litri care produce 394 CP şi un cuplu de 500 Nm, transmişi către  roţile din spate printr-o transmisie manuală cu 6 trepte. Chiar dacă la bază este un sedan de familie, modelul M5 E39 este cu siguranţă o maşină a şoferului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.