Un BMW Seria 7 de colecţie, pentru Emiratele Arabe

BMW sărbătoreşte 40 de ani de existenţă a Emiratelor Arabe Unite cu un Seria 7 special, vândut în doar 40 de exemplare.

Un BMW Seria 7 de colecţie, pentru Emiratele Arabe Un BMW Seria 7 de colecţie, pentru Emiratele Arabe

Orientul Mijlociu este o piaţă de importanţă capitală pentru producătorii premium. Printre aceia care au ales, de-a lungul timpului, să-şi exprime mulţumirea faţă de fidelitatea clienţilor arabi se numără Rolls-Royce, Bentley, iar acum putem adăuga pe listă şi creaţia celor de la BMW: Seria 7, în ediţia 40 Year UAE Limited Edition.

Limuzina va fi uşor de recunoscut, datorită nuanţei de maroniu Marakesh Brown, de la exterior, iar interiorul va răsfăţa patura cea mai selectă a clientelei companiei germană cu tapiţeria de piele Platinum Merino.

Pentru ca destinatarii maşinii să fie şi mai evidenţi, stema Emiratelor Arabe Unite este gravată pe butonul sistemului iDrive, la fel ca şi pe tetiere, iar denumirea ediţiei limitate este inscripţionată la vedere, pe ornamentul cromat al portbagajului. Sub capotă nu s-a schimbat nimic, V8-ul de 407 CP fiind suficient pentru nava amiral, fie ea şi în ediţie limitată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.