Un BMW Seria 7 serios şifonat, refăcut la perfecţie de un mecanic cu mâini de aur - VIDEO

Am întâlnit şi mecanici cu vocaţie!

Un BMW Seria 7 serios şifonat, refăcut la perfecţie de un mecanic cu mâini de aur - VIDEO Un BMW Seria 7 serios şifonat, refăcut la perfecţie de un mecanic cu mâini de aur - VIDEO

Am întâlnit şi mecanici cu vocaţie! E cazul acestui rus care se apucă, de unul singur, să repare un BMW Seria 7, avariat serios în partea din spate. În acel caz maşina era mult prea avariată şi putea cu uşurinţă să fie trimisă la fier vechi, însă, după obiceiul ţărilor sărace, oamenii preferă să repare decât să arunce, chiar dacă maşinile nu mai îndeplinesc condiţiile de siguranţă. 

Pe de o parte este de admirat răbdarea şi talentul cu care unii reuşesc să repare o maşină, însă, pe de altă parte, ne face se ne întrebăm câte astfel de manopere excelente se află pe străzi. Daune totale care sunt revândute, iar clienţii habar nu au ce cumpără. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.