Un BMW X5 M a fost tras pe dreapta pentru că era prea… strălucitor – FOTO

Autor: Marius Vișan 18 oct. 2019 Știri auto

Germania este locul de naştere al automobilului şi locul unde există o autostradă fără limită de viteză, dar autorităţile sunt destul de stricte în ceea ce priveşte maşinile modificate.

Poliţia de la Düsseldorf a lansat în weekend o razie pentru detectarea vehiculelor modificate, unul dintre cele mai vizibile cazuri fiind cel în care a fost impilicat un BMW X5 M învelit cu folie aurie. Motivul pentru care a fost oprit a fost acela că maşina strălucea prea tare în lumina soarelui.

Un BMW X5 M prea strălucitor

Foliile strălucitoare pentru maşini sunt interzise în Germania, deoarece autorităţile spun că pot provoca un „efect orbitor” care poate pune în pericol alţi şoferi. Într-un alt caz depistat la începutul acestui an, proprietarul unui Porsche Panamera auriu s-a ales cu cheile şi numerele de înmatriculare confistacate după întâlnirea cu oamenii legii.

Revenind la acest X5 M, autorităţile au găsit, de asemenea, că vehiculul era echipat cu faruri care nu corespondeau normelor legale şi un sistem de evacuare modificat. Poliţia a declarat că şoferul era un tânăr de 30 de ani din Kosovo, care a afirmat că nu cunoştea aceste legi stricte din Germania. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide