Un braşovean a câştigat un Lexus CT200h după ce a cumpărat ulei de motor

Lubexpert România

Un braşovean a câştigat un Lexus CT200h după ce a cumpărat ulei de motor Un braşovean a câştigat un Lexus CT200h după ce a cumpărat ulei de motor

Săptămâna aceasta, un client care a participat la campania ”Câştigă o maşină hybrid cu Mobil 1” cumpărând ulei de motor Mobil 1, a intrat în posesia premiului - un Lexus hybrid CT200h.

În perioada septembrie – octombrie 2018 s-a desfăşurat campania promoţională ”Câştigă o maşină hybrid cu Mobil 1”. Conform regulamentului, utilizatorii care şi-au făcut un schimb de ulei cu Mobil 1 sau au achiziţionat minim 4 litri de ulei de motor Mobil 1, au primit o şapcă Mobil 1 cadou, plus şansa de a câştiga o maşină hybrid, prin tragere la sorţi, în urma înregistrării pe platforma online a campaniei.

Pe 3 decembrie 2018, fericitul câştigător, în persoana braşoveanului Dragoş Cărăbăţ, a intrat în posesia marelui premiu. Maşina, Lexus hybrid CT200h, a fost dezvăluită la showroomul Lexus Pipera.

Lubexpert România este importator şi distribuitor autorizat al ExxonMobil, activând pe piaţa din Romania din anul 2002 şi având filiale în Ungaria şi Slovacia din anul 2012. Anul acesta au fost desemnaţi parteneri strategici şi pentru piaţa din Moldova.

Compania distribuie lubrifianţi de motor şi transmisie pentru autoturisme şi camioane, lubrifianţi pentru diverse aplicaţii industriale, unsori, lichid de frână, antigel, precum şi multe alte produse speciale.

Lubexpert România furnizează şi servicii complete de asistenţă tehnică pre şi post vânzări, precum şi servicii de monitorizare tehnică permanentă atât a produselor vândute.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.