Un Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză, atingând 490 km/h - VIDEO

Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză

Un Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză, atingând 490 km/h - VIDEO Un Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză, atingând 490 km/h - VIDEO

Câştigătorul Le Mans şi şoferul de teste Bugatti, Andy Wallace, au atins viteza maximă de exact 490.484 km / h (304.773 mph), pe 2 august 2019, pe pista de probă de la Ehra-Lessien din Saxonia Inferioară. 

„O viteză incredibilă. Este de neconceput că o maşină ar fi capabilă de acest lucru. Dar Chiron a fost bine pregătit şi m-am simţit foarte în siguranţă - chiar şi în aceste intervale de viteză mare ”, spune Andy Wallace.

„Chiron a rulat perfect, iar pista şi condiţiile meteorologice au fost ideale. Întreaga echipă a făcut o treabă fantastică ”, spune Wallace, încântat de realizare.

VIDEO

Citeşte şi

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge - VIDEO

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.