Un Bugatti Veyron din lemn e visul oricărui pasionat de maşini

În regulă, ai nevoie de mai multe calităţi în plus faţă de un tâmplar obişnuit ca să poţi crea aşa ceva (şi probabil de câţiva prieteni care să te ajute), dar ideea unui Bugatti Veyron din lemn amplasat în sufragerie i-ar încânta pe mulţi. Sau nu?

Un Bugatti Veyron din lemn e visul oricărui pasionat de maşini Un Bugatti Veyron din lemn e visul oricărui pasionat de maşini

De ediţiile speciale pe care le-a primit Bugatti Veyron cu scopul de a mai stoarce banii unor clienţi a auzit toată lumea, dar undeva în Indonezia a fost creată o versiune mai specială, în mărime naturală, cu ajutorul unui singur material: lemnul de tec (un arbore exotic originar din sudul Asiei, al cărui lemn dens şi rezistent este folosit în special în construcţii navale).

Replica din lemn este evaluată la 40 de milioane de rupii indoneziene, sumă care pare colosală, dar care în realitate este echivalentă cu 2.600 de euro sau aproximativ 11.450 de lei.

Vă vine sau nu să credeţi, replica a fost comandată de un client din Germania şi a primit un interior care reproduce în detaliu habitaclul unui Veyron autentic. Ba mai mult, volanul, schimbătorul de viteze şi pedalele sunt perfect funcţionale, conform proprietarului atelierului în care a fost realizată replica din lemn.

Foto: JIBI Photo / yudakusuma.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.