Un câine a intrat cu maşina prin vitrină. Se vede clar pe înregistrare

Câinii amuzanţi fac prostii mari

Un câine a intrat cu maşina prin vitrină. Se vede clar pe înregistrare Un câine a intrat cu maşina prin vitrină. Se vede clar pe înregistrare

Hmm ... nu, pardon. Ham! Da, nici nouă nu ne-a venit să credem. Dacă vedeam o ştire cu un câine care a sărit pe geamul maşinii sau care s-a înfipt la gâtul şoferului, exista o urmă de credibilitate. Dar aşa, numai după ce vezi înregistrarea poţi să-ţi dai seama cât de mult au evoluat “bietele” animale. Multe nu mai sunt de spus. S-a întâmplat în China, în oraşul Taixing. Proprietarul a lăsat maşina - probabil electrică - parcată, dar cu contactul pus. Câinele trebuie să se fi agitat prin maşină şi a apăsat acceleraţia. Sau şi-a dorit să dea o tură.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.