Un câine lăsat singur în maşină îşi face singur dreptate [VIDEO]

Nu-ţi lăsa câinele în maşină. În primul rând, pentru că nu este sigur, nici pentru căţel, nici pentru maşină. Apoi, pentru că s-ar putea să păţeşti ceva de genul...

Un câine lăsat singur în maşină îşi face singur dreptate [VIDEO] Un câine lăsat singur în maşină îşi face singur dreptate [VIDEO]

Căţelul ăsta ar trebui să primească saci întregi de crănţănele pentru ce a făcut. Probabil că de la stăpânul lui nu va primi nimic mai mult decât o admonestare.

Autorul acestui clip, localizat în Old Eureka, USA, a ieşit să verifice de ce abuzează cineva de claxon în halul acesta, doar ca să descopere că scandalagiul este, de fapt, un căţel lăsat în maşină şi, probabil, vădit deranjat de asta. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.