Un copil a căzut din maşină cu tot cu scaun. Mama acesteia care se afla la volan va fi pusă sub acuzare - VIDEO

Copil căzut din maşină cu tot cu scaunu

Un copil a căzut din maşină cu tot cu scaun. Mama acesteia care se afla la volan va fi pusă sub acuzare - VIDEO Un copil a căzut din maşină cu tot cu scaun. Mama acesteia care se afla la volan va fi pusă sub acuzare - VIDEO

O cameră de bord a unei maşini a surprins momentul în care un copil a căzut din autovehiculul părinţilor săi, cu tot cu scaunul în care era legat cu centuri. Întâmplare a avut loc în Statele Unite. 

Cel mai probabil uşa maşinii s-a deschis în mers şi fetiţa a căzut în mijlocul străzii, cu tot cu scaun. Şoferul aflat în spate observat la timp prezenţa acestuia în mijlocul drumului şi a oprit. 

Părinţii fetiţei în vârstă de doi ani s-au întors şi au recuperat copila. Micuţa aflată în scaun a scăpat nevătămată, însă mama acesteia care se afla la volan va fi pusă sub acuzare pentru neglijenţă faţă de un minor.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.