Un copil de 4 ani şi jumătate, aflat la volanul unei maşini, a provocat un accident

Autor: Andreea Tobias 27 sept. 2018 Știri auto
Un copil de 4 ani şi jumătate, aflat la volanul unei maşini, a provocat un accident

Un copil de 4 ani şi jumătate din Oşorhei, judeţul Bihor, aflat la volanul unei maşini, a accidentat, miercuri, un muncitor care repara un drum. Maşina condusă de copil a acroşat un alt autoturism şi s-a oprit în poarta unei case.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alina Dinu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care a fost rănit a suferit leziuni uşoare.

”Miercuri, pe o stradă din Oradea, un minor de patru ani şi jumătate din Oşorhei, fiind lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a urcat la volanul unui autoturism parcat pe stradă, a pornit motorul, după care a condus aproximativ 20 de metri. Minorul a lovit cu maşina un bărbat de 43 de ani care efectua lucrări la drum, a pătruns pe sensul opus unde a acroşat un alt autoturism după care a lovit poarta unui imobil. În urma accidentului, bărbatul de 43 de ani a suferit leziuni uşoare”, a spus Dinu.

Fiind vorba despre un accident rutier, poliţiştii bihoreni au deschis un dosar penal şi fac cercetări în acest caz.

Deoarece este minor, băieţelul de patru ani şi jumătate nu va răspunde penal, dar în urma cercetărilor părinţii ar putea fi traşi la răspundere.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide