Un copil de 8 ani a condus cu 140 de km/h pe autostradă. A vrut: „doar să conducă puţin”

Un copil de 8 ani a condus cu 140 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania.

Un copil de 8 ani a condus cu 140 de km/h pe autostradă. A vrut: „doar să conducă puţin” Un copil de 8 ani a condus cu 140 de km/h pe autostradă. A vrut: „doar să conducă puţin”

Un copil de 8 ani a condus cu 140 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. După ce a fost oprit de poliţişti băieţelul le-a spus că voia „doar să conducă puţin”. 

Când a realizat că băiatul lipseşte de acasă, mama sa a sunat la poliţie.

Copilul, care obişnuieşte să conducă maşini de karting pentru copii, a luat automobilul Volkswagen Golf, cu cutie automată din faţa casei sale. El s-a îndreptat spre Dortmund cu 14 de km/h, înainte să se simtă rău şi să tragă pe dreapta, într-un refugiu.  

Băiatul pornise luminile de avarie şi pusese un triunghi reflectorizant de avertizare în spatele automobilului. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.