Un copil perplex e un motiv să-ţi pui întrebări la care nu găseşti răspunsul

O imagine cât 1000 de cuvinte

Un copil perplex e un motiv să-ţi pui întrebări la care nu găseşti răspunsul Un copil perplex e un motiv să-ţi pui întrebări la care nu găseşti răspunsul

Ştim deja că Mercedes a lansat noul G Klasse şi că mari diferenţe nu sunt. Interiorul e derulat la anii noştri, însă pe afară, G-ul 2018 rămâne un G din 1979 facelift-at – aşa  cum a fost mereu fiecare aşa-zisă generaţie nouă. Ca să arate totuşi deosebirile între ceea ce a fost şi ceea ce este, Mercedes a scufundat un G Klasse din 1979, model 280 GE în răşină – un conservant la fel de bun ca formolul (probabil). Mai ales că e răşină sintetică. Cubul are 50d e tone de material conservant. Dimensiunile paralelipipedului (pentru că nu este totuşi un cub) sunt  6  metri lungime, 3 metri lăţime şi 3 înălţime. Constructorii lui au adăugat câte 3 cm de răşină pe zi şi le-a luat 90 de zile în total pentru umplere. Finisarea (polish-area) paralelipipedului a fost făcută manual. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.