Un Corvette de coşmar: Daytona Prototype

Cea mai violenta versiune a lui Chevrolet Corvette este pregătit să ia startul pe circuitul de la Daytona, începând cu 2012.

Un Corvette de coşmar: Daytona Prototype Un Corvette de coşmar: Daytona Prototype

Actuala generaţie de Chevrolet Corvette are zilele numărate, dar asta nu înseamnă ca inginerii americani nu pot să mai surprindă, încă. Chevrolet Corvette Daytona Prototype este cel mai nou bolid al celor de la General Motors, iar până la startul carierei sale, care se va materializa în 2012, când va lua startul în campionatul Grand-Am, putem să ne delectăm cu silueta sa înfricoşătoare.

Maşina a fost realizată de Chevrolet, în colaborare cu cei de la Pratt & Miller, iar pentru elaborarea şasiului s-a apelat la compania Riley, Coyote & Dallara. Nu mai puţin de patru echipe vor conduce Corvette-ul de competiţie, iar prima apariţie pe circuit va fi consemnată pe data de 16 noiembrie, la Daytona

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.