Un Crăciun de lux cu Porsche

Porsche Design Driver’s Selection oferă o gamă largă de produse pentru Crăciun, care apelează la persoanele tinere, dar şi la cei vârstnici fani Porsche.

Un Crăciun de lux cu Porsche Un Crăciun de lux cu Porsche

Produsele marca Porsche pornesc de la calendare, ceasuri şi maşini electrice de copii până la portofele, haine şi bijuterii cu cristale Swarovski.

Unul din produsele oferite de Porsche pentru Crăciun este calendarul Porsche 2008, care cuprinde istoria Porsche a anilor ‘60, cu modele construite până în prezent. Un alt calendar, şi anume Historics Calendar, arată evoluţia maşinilor de curse Porsche 917 în perioada anilor 1969 şi 1972.


Cel mai dorit cadou de iarnă de la Porsche va fi sania din aluminiu care, prin mecanismul său inovativ, poate fi montată în numai câteva secunde, fiind destinată copiilor cu vârste de peste 3 ani.


Aceştia mai pot alege bicicleta Porsche, maşinile electrice sau cartonaşele cu poze cu care se pot juca foarte uşor găsind perechile potrivite.


Pentru fanii cu vârste ceva mai mari, Porsche a scos o serie de produse cum ar fi portofelele din piele cu un design modern şi o calitate foarte bună, jachetele Cayenne, care oferă o bună protecţie împotriva frigului, şi, în special pentru doamne şi domnişoare, ceasul şi colierul 911 cu cristale Swarovski.

Toate aceste produse pot fi achiziţionate de la orice dealer Porsche sau de pe site-ul www.porsche.com.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.