Un Crăciun de lux cu Porsche

Autor: Dan Vache 24 sept. 2007 Știri auto

Produsele marca Porsche pornesc de la calendare, ceasuri şi maşini electrice de copii până la portofele, haine şi bijuterii cu cristale Swarovski.

Unul din produsele oferite de Porsche pentru Crăciun este calendarul Porsche 2008, care cuprinde istoria Porsche a anilor ‘60, cu modele construite până în prezent. Un alt calendar, şi anume Historics Calendar, arată evoluţia maşinilor de curse Porsche 917 în perioada anilor 1969 şi 1972.

Cel mai dorit cadou de iarnă de la Porsche va fi sania din aluminiu care, prin mecanismul său inovativ, poate fi montată în numai câteva secunde, fiind destinată copiilor cu vârste de peste 3 ani.

Aceştia mai pot alege bicicleta Porsche, maşinile electrice sau cartonaşele cu poze cu care se pot juca foarte uşor găsind perechile potrivite.

Pentru fanii cu vârste ceva mai mari, Porsche a scos o serie de produse cum ar fi portofelele din piele cu un design modern şi o calitate foarte bună, jachetele Cayenne, care oferă o bună protecţie împotriva frigului, şi, în special pentru doamne şi domnişoare, ceasul şi colierul 911 cu cristale Swarovski.

Toate aceste produse pot fi achiziţionate de la orice dealer Porsche sau de pe site-ul www.porsche.com.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide