Un depozit secret de maşini sport a fost descoperit în Japonia. Paradisul amatorilor de chilipiruri – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2019 Știri auto

Trust Kikaku este o companie japoneză specializată în tot ceea ce ţine de Nissan Skyline, inclusiv Skyline GT-R. Locaţia sa principală se află într-un depozit din Shimotsuma, Japonia, la aproximativ o oră de Tokyo.

Un YouTuber australian, cunoscut sub numele de Sammit, a făcut o vizită în locaţia japoneză, iar proprietarul l-a luat pe Sammit într-un tur al depozitului. Mărfurile şi mai ales preţurile, transformă Trust Kikaku in paradisul modelului Nissan Skyline. 

Aici se află maşini în perfectă stare de funcţionare care se vând cu 2.000 de dolari, iar piesele originale sunt de asemenea foarte ieftine.

VIDEO

Citeşte şi: 

Cel mai bun mod de a evita zgârierea maşinii în parcare. Invenţia unui bulgar – FOTO

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Peugeot e-208 ar putea fi un succes. Cât va costa prima maşină electrică a francezilor – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide