Un DS 7 Crossback a intrat în vama Albiţa, cu destinaţia Republica Moldova. Ce au descoperit vameşii la o verificare mai atentă - GALERIE FOTO

Autoturism declarat furat din Franţa, depistat la controlul de frontieră în România

Un DS 7 Crossback a intrat în vama Albiţa, cu destinaţia Republica Moldova. Ce au descoperit vameşii la o verificare mai atentă - GALERIE FOTO Un DS 7 Crossback a intrat în vama Albiţa, cu destinaţia Republica Moldova. Ce au descoperit vameşii la o verificare mai atentă - GALERIE FOTO

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Citroen DS7 Crossback din 2018, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

În data de 17 iunie a.c., în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din R. Moldova C. V., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Citroen DS7 Crossback, an de fabricaţie 2018, înmatriculat în Franţa.

Bărbatul care conducea maşina a declarat că a preluat autoturismul la rugămintea proprietarului, un cetăţean francez, care l-a rugat să îl transporte în R. Moldova.

Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 167.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.