Un Ferrari 288 GTO de peste 2 milioane de dolari, furat în timpul unui test drive

Autor: ProMotor 17 mai 2019 Știri auto

Poliţia din Germania caută un bărbat care a furat un Ferrari rar în valoare de peste 2 milioane de euro în timpul unei test drive. 

Suspectul a contactat un dealer de automobile de colecţie şi şi-a exprimat interesul de a cumpăra un model Ferrari 288 GTO din 1985. Acesta a aranjat şi un test drive pentru a se cunoaşte mai bine maşina, a declarat poliţia din Düsseldorf.

Când vânzătorul a ieşit din maşină pentru a schimba şoferii, cumpărătorul potenţial a accelerat şi a plecat.

Poliţia declară că „vehiculul istoric”, înregistrat pentru prima dată în 1985, este evaluat la peste 2 milioane de euro.

Peter Haynes, purtător de cuvânt al casei de licitaţie RM Sotheby’s, a declarat ca un astfel de model este în prezent evaluat între 2,5 milioane şi 3,5 milioane dolari. În ianuarie casa de licitaţii a mai vândut un alt Ferrari 288 GTO pentru 3,3 milioane de dolari.

Ziarul Westdeutsche Allgemeine Zeitung a raportat că maşina furată a aparţinut fostului pilot de Formula 1, Eddie Irvine.

În cele din urmă, maşina a fost găsit ascunsă într-un garaj din oraşul Grevenbroich, la circa 28 de km sud-vest de Düsseldorf, marţi seara, dar poliţia continuă să-l caute pe suspect.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide