Un Ferrari 288 GTO de peste 2 milioane de dolari, furat în timpul unui test drive

Poliţia din Germania caută un bărbat care a furat un Ferrari rar în valoare de peste 2 milioane de euro în timpul unei test drive.

Un Ferrari 288 GTO de peste 2 milioane de dolari, furat în timpul unui test drive Un Ferrari 288 GTO de peste 2 milioane de dolari, furat în timpul unui test drive

Poliţia din Germania caută un bărbat care a furat un Ferrari rar în valoare de peste 2 milioane de euro în timpul unei test drive. 

Suspectul a contactat un dealer de automobile de colecţie şi şi-a exprimat interesul de a cumpăra un model Ferrari 288 GTO din 1985. Acesta a aranjat şi un test drive pentru a se cunoaşte mai bine maşina, a declarat poliţia din Düsseldorf.

Când vânzătorul a ieşit din maşină pentru a schimba şoferii, cumpărătorul potenţial a accelerat şi a plecat.

Poliţia declară că "vehiculul istoric", înregistrat pentru prima dată în 1985, este evaluat la peste 2 milioane de euro.

Peter Haynes, purtător de cuvânt al casei de licitaţie RM Sotheby's, a declarat ca un astfel de model este în prezent evaluat între 2,5 milioane şi 3,5 milioane dolari. În ianuarie casa de licitaţii a mai vândut un alt Ferrari 288 GTO pentru 3,3 milioane de dolari.

Ziarul Westdeutsche Allgemeine Zeitung a raportat că maşina furată a aparţinut fostului pilot de Formula 1, Eddie Irvine.

În cele din urmă, maşina a fost găsit ascunsă într-un garaj din oraşul Grevenbroich, la circa 28 de km sud-vest de Düsseldorf, marţi seara, dar poliţia continuă să-l caute pe suspect.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.