Un Ferrari Enzo şi un Ferrari FXX, ambele deţinute de Michael Schumacher, sunt de vânzare

Michael Schumacher este o legendă vie. De-a lungul carierei sale în Formula 1, germanul a câştigat şapte titluri de campion mondial, dintre care cinci în cadrul echipei Ferrari. În semn de mulţumire pentru efortul pe care l-a depus în cadrul echipei de Formula 1, Ferrari i-a dăruit un Ferrari Enzo şi un Ferrari FXX negru – singurul FXX negru, de altfel. Iar acum, ambele sunt de vânzare.

Un Ferrari Enzo şi un Ferrari FXX, ambele deţinute de Michael Schumacher, sunt de vânzare Un Ferrari Enzo şi un Ferrari FXX, ambele deţinute de Michael Schumacher, sunt de vânzare

Pilotul german Michael Schumacher a avut parte de câţiva ani foarte buni alături de Ferrari în Formula 1, câştigând cinci din cele şapte titluri de campion mondial cu ajutorul echipei Scuderia Ferrari. Bineînţeles, banii nu au fost o problemă pentru Schumacher, dar italienii au considerat că efortul său trebuie răsplătit şi altfel decât cu bani.

Astfel, Schumacher a primit de la Ferrari un Enzo şi un FXX negru – singurul FXX negru din cele 30 construite vreodată, restul de 29 fiind vopsite în roşu. Ei, bine, cele două modele Ferrari deţinute de pilotul german sunt acum de vânzare în Elveţia, la dealerul Ferrari Zenith.

Enzo-ul are câteva tuşe de bun gust, precum o serie de semnături celebre sub capotă, şi un rulaj de 8.500 km. FXX-ul, în schimb, a parcurs doar 900 km, ceea ce e destul de normal, având în vedere că vorbim despre o maşină destinată exclusiv circuitului. Şi nu e ca şi cum Schumacher ar fi străin circuitului, însă bănuim că un FXX nu se ridică la nivelul unui monopost de Formula 1 în termeni de performanţe.

Cât despre preţuri, Enzo-ul costă echivalentul a 1,1 milioane de euro, iar FXX-ul are un preţ de 2,5 milioane de franci elveţieni, adică aproximativ 2,04 milioane de euro.

Doritori? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.