Un Ferrari Enzo ZXX se fugăreşte cu un Maserati MC12 Corsa pe Nürburgring. VIDEO

Am tot văzut clipuri video cu M3-uri sau RS6-uri care îşi încordează muşchii pe celebrul circuit german Nürburgring şi nu-i nimic rău în asta, doar că se poate şi mai bine decât atât. Cum? Simplu: arunci în luptă un Ferrari Enzo ZXX cu Sabine Schmitz la volan împotriva unui Maserati MC12 Corsa.

Un Ferrari Enzo ZXX se fugăreşte cu un Maserati MC12 Corsa pe Nürburgring. VIDEO Un Ferrari Enzo ZXX se fugăreşte cu un Maserati MC12 Corsa pe Nürburgring. VIDEO

O bătălie între un Maserati MC12 Corsa şi un Ferrari Enzo ZXX nu e chiar la ordinea zilei. Mai ales când cei doi bolizi, care sunt maşini de curse pur-sânge, au fost tunate de specialiştii de la Edo Competition pentru un plus de putere. De parcă ar fi fost nevoie... 

Aşa se face că motorul V12 de 6,3 litri din italianul cu căluţul cabrat pe capotă dezvoltă 840 CP, dar nici Maserati nu se face de râs cu cei 755 CP de sub capota lui MC12.

Mai mult, la volanul Enzo-ului se află „Regina Ringului”, Sabine Schmitz, aşa că se anunţă o cursă destul de interesantă.

Nu putem decât să vă urăm vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.