Un Ferrari FXX K cadou pentru soţie? Fă cunoştinţă cu cel mai tare soţ din lume

În materie de cadouri inspirate, executivul de la Google Benjamin Sloss este printre cei mai buni. Are noroc şi de soţie, ce-i drept...

Un Ferrari FXX K cadou pentru soţie? Fă cunoştinţă cu cel mai tare soţ din lume Un Ferrari FXX K cadou pentru soţie? Fă cunoştinţă cu cel mai tare soţ din lume

Gestul de a da cadouri este un pic diferit pentru oamenii cu bani. Să-l luăm ca exemplu pe Benjamin Sloss, un pasionat de maşini şi un director suficient de înstărit încât să-şi alimenteze pasiunea. Benjamin are în garaj - printre alte maşini probabil - un Ferrari 458 Speciale, un McLaren P1 şi un Ferrari 599XX Evolution. Şi un LaFerrari, cumpărat la începutul anului. Pasiunea pentru maşini a domnului Sloss este împărţită în mod egal cu soţia sa, doamna Sloss fiind o împătimită a circuitelor şi a maşinilor care merg tare pe ele. 

Iar Ferrari FXX K este fix genul de maşină numai bună pentru circuit. Motorul V12 de 6,3 litri livrează, ajutat de un motor electric, 1.050 de cai-putere şi suficientă forţă de apăsare încât să lipească anvelopele de asfalt: 540 de kilograme la 200 km/h. 

Şi, în cazul în care aveai dubii în privinţa descrierii doamnei Sloss, iat-o testându-şi cadoul pe circuitul de la Fiorano, cu un timp cu doar şase secunde mai lent decât cel mai bun timp obţinut de piloţii Ferrari cu FXX K.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.