Un Ferrari LaFerrari Aperta va fi scos la licitaţie pentru 7,4 milioane de euro. Are 2400 de kilometri la bord şi toate accesoriile originale - GALERIE FOTO

Norocosul câştigător va primi unul dintre cele 210 exemple ale supercarului italian produs la fabrica din Maranello

Un Ferrari LaFerrari Aperta va fi scos la licitaţie pentru 7,4 milioane de euro. Are 2400 de kilometri la bord şi toate accesoriile originale - GALERIE FOTO Un Ferrari LaFerrari Aperta va fi scos la licitaţie pentru 7,4 milioane de euro. Are 2400 de kilometri la bord şi toate accesoriile originale - GALERIE FOTO

Este adevărat că hipercarile noi au nişte preţuri foarte mari, însă eticheta pe care scrie 8,5 milioane de dolari (aproximativ 7,4 milioane de euro) pentru un LaFerrari Aperta este prea chiar şi ala mult prea mare. Şi totuşi, aceasta este valoarea estimată a unui LaFerrari Aperta, care va fi scoas la o licitaţie în Arizona de către RMSothebys, pe 17 ianuarie. În ceea ce priveşte cea mai „optimistă” estimare, acesta indică o valoare de 6,5 milioane de dolari (aproximativ 5,6 milioane de euro).

Câştigător va primi unul dintre cele 210 exemple ale supercarului italian produs la fabrica din Maranello. A fost livrat anul trecut la Ferrari din Beverly Hills, în culoarea Nero Daytona cu accente roşii şi este dotat cu toate accesoriile opţionale disponibile, inclusiv pachetul din fibră de carbon.

Supercarul hibrid italian are doar 2400 de kilometri la bord. Aperta are toate accesoriile originale, cum ar fi husa, manualele de utilizare şi cheia de rezervă. Trebuie menţionat faptul că un alt LaFerrari Aperta a fost vândut anul trecut pentru uimitorul preţ de 9.9 de milioane de dolari (8.7 milioane de euro).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.