Un furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW investeşte în România

Compania a investit anul trecut 13,8 mil. euro în linii de producţie şi noi linii de asamblare pentru proiectele Audi ...

Un furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW investeşte în România Un furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW investeşte în România

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 25 mil. euro în linii de producţie Surface Mount Technology (maşini automate de populat plăci cu componente electronice), maşini de injectare şi linii de asamblare aferente noilor proiecte.

Citeşte şi VW introduce motorul pe benzină care consumă cât un diesel

Compania a investit anul trecut 13,8 mil. euro în linii de producţie şi noi linii de asamblare pentru proiectele Audi şi extinderi de capacitate pentru liniile de asamblare existente.

Continuarea în Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.