Un hoţ a returnat duba furată după ce a găsit în ea un cadavru [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 17 feb. 2017 Știri auto

Un hoţ de maşini a furat mai multe de cât se aştepta. Pe lângă duba pe care o furase el şi-a dat ulterior seamă că în ea se afla şi un cadavru. 

Doar o oră a apucat să se bucure de dubă, până când înauntru a descoperit încărcătura suplimentară, aşa că a revenit cu prada la morgă din Riverside, California, Los Angeles, de unde o furase, scrie Huffingtonpost.com.

După ce a lăsat duba cu cadavrul în ea, hoţul s-a urcat în altă maşină care aparţinea aceleiaşi firme şi a demarat în trombă, fiind chiar aproape să loveasă un angajat aflat în acea zonă.

„Nu cred că am auzit vreodată de aşa ceva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie. „Dintre toate deciziile proaste pe care le-a luat, cel puţin a fost mai puţin proastă. El a adus înapoi persoana decedată.”

Poliţia l-a urmărit şi a putut să oprească vehiculul la doar câteva mile de morgă.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide