Un hoţ care aplica metoda ”cauciucul” a fost prins de Poliţie. În ce zonă din România acţiona

Autor: ProMotor 02 aug. 2019 Știri auto
Un hoţ care aplica metoda ”cauciucul” a fost prins de Poliţie. În ce zonă din România acţiona

Poliţiştii din Sebeş au reţinut un bărbat care este bănuit că a furat bani şi documente de la persoane aflate într-o parcate a autostrăzii A1. Bărbat de 27 de ani, din judeţul Argeş, care este bănuit de săvârşirea a două furturi din autoturisme. 

În noaptea de 28/29 iulie 2019, în timp ce se afla într-o parcare a autostrăzii A1, situată pe raza comunei Pianu, acesta l-ar fi abordat pe un cetăţean bulgar care se odihnea în maşina lui, spunându-i că are cauciucurile tăiate.

În timp ce cetăţeanul verifica starea cauciucurilor autoturismului său, bărbatul i-ar fi sustras, din maşină, o geantă în care avea 1.000 de euro şi mai multe documente.   

Din cercetări a rezultat că reţinutul este bănuit şi de săvârşirea, prin acelaşi mod de operare şi în acelaşi lor, a unui furt, cu un prejudiciu de 2.000 de lire, a cărui victimă a fost un cetăţean de 37 de ani, din judeţul Galaţi.

Sursă: Adevărul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide