Un hoţ care aplica metoda ”cauciucul” a fost prins de Poliţie. În ce zonă din România acţiona

Metoda ”CAUCIUCUL” este aplicată de hoţi în ROMÂNIA. Şoferii se aleg cu pagube de mii de euro. Care sunt zonele de care trebuie să te fereşti

Un hoţ care aplica metoda ”cauciucul” a fost prins de Poliţie. În ce zonă din România acţiona Un hoţ care aplica metoda ”cauciucul” a fost prins de Poliţie. În ce zonă din România acţiona

Poliţiştii din Sebeş au reţinut un bărbat care este bănuit că a furat bani şi documente de la persoane aflate într-o parcate a autostrăzii A1. Bărbat de 27 de ani, din judeţul Argeş, care este bănuit de săvârşirea a două furturi din autoturisme. 

În noaptea de 28/29 iulie 2019, în timp ce se afla într-o parcare a autostrăzii A1, situată pe raza comunei Pianu, acesta l-ar fi abordat pe un cetăţean bulgar care se odihnea în maşina lui, spunându-i că are cauciucurile tăiate.

În timp ce cetăţeanul verifica starea cauciucurilor autoturismului său, bărbatul i-ar fi sustras, din maşină, o geantă în care avea 1.000 de euro şi mai multe documente.   

Din cercetări a rezultat că reţinutul este bănuit şi de săvârşirea, prin acelaşi mod de operare şi în acelaşi lor, a unui furt, cu un prejudiciu de 2.000 de lire, a cărui victimă a fost un cetăţean de 37 de ani, din judeţul Galaţi.

Sursă: Adevărul.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.