Un hypercar Pagani Huayra Pearl distrus după doar două luni de viaţă | GALERIE FOTO

Nici nu au curăţat bine urmele accidentului de ieri, în care un

Un hypercar Pagani Huayra Pearl distrus după doar două luni de viaţă | GALERIE FOTO Un hypercar Pagani Huayra Pearl distrus după doar două luni de viaţă | GALERIE FOTO

 


Nici nu au curăţat bine urmele accidentului de ieri, în care un Koenigsegg One:1 s-a făcut praf în timpul unor teste, că aflăm că alt hypercar a fost implicat într-un accident. De data asta este vorba de un superb Pagani Huayra Pearl, scrie Carscoops.com.

Ieşit din fabrică abia cu câteva luni în urmă şi înregistrat sub plăcuţe de înmatriculare arabe, viaţa acestui Pagani a fost destul de scurtă.

Accidentul a avut loc pe o stradă din Paris, Franţa, iar alte detalii nu au fost încă publicate. Cert este că maşina a fost lovită serios în partea din spate, şi pare că nu s-a soldat cu victime.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.