Un idiot accidentează o maşină de poliţie - merită să-i fie confiscată maşina?

Oare ce sancţiune a primit şoferul SUV-ului negru care a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o maşină de poliţie?

Iniţial, pare doar o situaţie normală de patrulare pentru poliţistul din maşina căruia sunt filmate următoarele imagini. Eventual aşteptăm să vedem dacă nu cumva pick-up-ul alb din faţă va depăşi viteza, poate vom vedea vreo urmărire interesantă...

Însă ceea ce urmează, de fapt, cu siguranţă vă va lăsa cu gura căscată: maşina de poliţie nu poate evita impactul cu un SUV negru, apărut pe contrasens! Aviz şmecherilor care depăşesc pe banda continuă - şoferul vinovat nu ar merita să îi fie confiscată maşina?

Sofer idiot se ciocneste cu masina de politie! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.