Un instructor a condus maşina de pe scaunul pasagerului. Cum va fi sancţionat - VIDEO

Instructorul se află cu maşina în traficul bară la bară.

Un instructor a condus maşina de pe scaunul pasagerului. Cum va fi sancţionat - VIDEO Un instructor a condus maşina de pe scaunul pasagerului. Cum va fi sancţionat - VIDEO

O maşină a unei şcoli de şoferi a fost filmată în timp ce circula în Bucureşti, fără ca la volan să se afle cineva. Un şofer a filmat întreaga scenă în care un instructor auto a condus maşina şcolii de şoferi de pe scaunul din dreapta, fără ca la volan să fie vreun cursant. 

Instructorul se află cu maşina în traficul bară la bară. El foloseşte doar pedalele aflate pe partea sa şi ţine cu o mână de volan. 

Contactat de Digi24, reprezentantul şcolii de şoferi la care este angajat instructorul, spune că bărbatul filmat în trafic îşi va pierde locul de muncă. 

„M-am uitat de vreo 20 de ori la acest filmuleţ, sperând că la volan e cineva. Din păcate nu am văzut pe nimeni. Instructorul, care e angajat cu contract de muncă la noi de pe data de 1 septembrie, nu am reuşit să iau legătura, având telefonul închis”, a spus Gheorghe Harabagiu, reprezentantul şcolii de şoferi.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.