Un inventator român i-a fermecat pe canadieni: record mondial de zbor cu hoverboard!

Un inventator canadian de origine română, Cătălin Alexandru Duru, a reuşit să spulbere recordul de deplasare cu un hoverboard, iar modul elegant în care s-a deplasat deasupra apei ne arată că există un viitor şi pentru acest tip de deplasare

Un inventator român i-a fermecat pe canadieni: record mondial de zbor cu hoverboard! Un inventator român i-a fermecat pe canadieni: record mondial de zbor cu hoverboard!

Visul nostru este de a zbura cât mai liberi de orice fel de constrângere, iar invenţia lui Cătălin Alexandru Duru, un canadian de origine română, pare a fi un mare pas înainte spre împlinirea acestui vis.

Vorbim de un hoverboard inventat şi construit de el, precum şi de spulberarea recordului mondial de deplasare cu un hoverboard: dacă recordul precedent era de 49.98 de metri, Cătălin a reuşit performanţa de a se deplasa fără niciun efort aparent cale de 275.9 metri! Testul a fost efecuat în Quebec, Canada, şi a fost înregistrat în Guinness World Records. Remarcaţi însă şi modul complet lipsit de stres cu care se deplasează românul nostru deasupra apelor.

Cătălin a ales să facă testul deasupra apei pentru că hoverboardul îl poate ridica la înălţimi foarte mari, iar apa îi permite să se deplaseze în siguranţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.