Un Lamborghini a ars complet la un McDonald’s Drive In

Un Lamborghini Gallardo a fost cuprins de flăcări chiar la Drive In-ul unui restaurant McDonald’s din Oslo, Norvegia. Vezi aici în ce stare a ajuns supercarul italian după nefericitul incident.

Un Lamborghini a ars complet la un McDonald’s Drive In Un Lamborghini a ars complet la un McDonald’s Drive In

Toată această tragedie i s-a întâmplat unui faimos rapper norvegian, care se afla în acel moment, la Drive In-ul unui restaurant McDonald's din zonă. Cu toate că focul a produs daune fast-food-ului american, nici un client nu a fost rănit, inclusiv şoferul.

Motivele care ar fi dus la izbucnirea în flăcări a supercarului italian nu se cunosc, însă ar putea fi luată în calcul acea defecţiune tehnică la motor, întâlnită adesea la astfel de modele sportive.

Cea mai mare problemă rămâne acum cea a şoferului care va da explicaţii celui de la care a împrumutat maşina şi anume magnatului John B. Ugland. Acesta deţine JBU Grimstad AS, firma sub care a fost înregistrată maşina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.