Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari, făcut praf la puţin timp după achiziţionare

Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari a fost accidentat în Sydney, Australia, la începutul acestei săptămâni.

Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari, făcut praf la puţin timp după achiziţionare Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari, făcut praf la puţin timp după achiziţionare

Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari a fost accidentat în Sydney, Australia, la începutul acestei săptămâni. Imaginile arată starea în care a ajuns maşina după ce a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o groapă. Unele surse spun că supercarul italian ar fi fost achiziţionat recent.

O maşină de aproape 500 de CP poate fi greu de stăpânit

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe drum şi a alunecat pe un terasament. O mare parte din pagube par a fi în partea din faţă, bara şi parbrizul au fost afectate grav. De asemenea, acoperişul, uşile şi unul dintre panourile din spate au suferit pagube semnificative.

Nu se ştie ce a determinat ca şoferul să piardă controlul, dar un supercar cu motor V12, cu o mulţime de cai putere poate fi greu de controlat la viteze mari dacă nu cunoşti foarte bine maşina şi drumul. În timp ce maşina a fost distrusă, proprietarul şi pasagerul au scăpat, din fericire, fără răni grave.

Modelul în cauză pare a fi unul dintre exemplarele originale, pre-facelift. Motorul său V12 de 5.7 litri aspirat natural, are 485 CP şi 580 Nm cuplu.

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.