Un Lamborghini Huracan cum nu s-a mai văzut: jumătate camuflaj, jumătate negru - FOTO

În ultimii ani, colantarea a devenit atât de populară...

Un Lamborghini Huracan cum nu s-a mai văzut: jumătate camuflaj, jumătate negru - FOTO Un Lamborghini Huracan cum nu s-a mai văzut: jumătate camuflaj, jumătate negru - FOTO

În ultimii ani, colantarea a devenit atât de populară printre proprietarii de maşini exotice, încât este aproape ceva banal să vezi un supercar transformat într-o operă de artă. Acest Lamborghini Huracan este cu siguranţă una din ele.

Deţinut de user-ul contului de Instagram wst_bank, acest Huracan a fost transformat cu folii de camuflaj jumătate verde, galben şi maro şi jumătate negru satinat. Cele două laturi sunt separate printr-o bandă roşie de-a lungul capotei şi acoperişului.

Am mai vazut în trecut supercar-uri în cauflaj şi în negru satin, dar este pentru prima oară când le vedem pe cele două împreună. 

Dincolo de „înveliş”, acest Huracan este aşezat pe un set de roţi de la Brixton Forged, are un bodykit agresiv şi un sistem twin-turbo de la Dime Racing.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.