Un mare like acestei doamne pentru cum le-a răspuns producătorilor de maşini

Autor: Alexandru Banu 15 sept. 2017 Știri auto
Un mare like acestei doamne pentru cum le-a răspuns producătorilor de maşini

Sheryl Sandberg este COO la Facebook (Chief Operating Offficer). Şi nu, nu ştim salariul ei. Femeia a venit la Frankfurt în timpul Salonului Auto, s-a întâlnit cu Angela Merkel şi a vorbit într-o conferinţă de presă pe care a deschis-o cu următoarea frază: “Am veşti bune. Suntem singura companie din Silicon Valey care nu face maşini”. Lumea a râs, a aplaudat şi probabil că producătorii au s-au liniştit dacă judecăm că Facebook este în Big 4 companii americane – aşa zisul FANG (Facebook, Apple, Netflix, Google). Asta înseamnă o putere financiară obscenă. Iar când ai puterea asta, poţi să faci cam orice vrei.

Facebook a spus la Frankfurt că sprijină în toate felurile o nouă industrie de maşini care aduce în relaţie producătorii, companiile de tehnologie şi start-up-uri pentru maşini autonome şi electrice.

Conform Autonews, Sheryl Sanberg a fost la Frankfurt ca să vorbească direct cu Angela Merkel despre legea germană care a trecut prin parlament şi care prevede amendarea companiei americane cu 50 de milioane de euro pentru postările cu conţinut periculos, nefiltrate şi neîndepărtate imediat cum apar pe wall-uri. Şi din acest motiv, Facebook a angajat 3.000 de oameni noi care se ocupă cu depistarea conţinutului periculos postat şi / sau colportat. În Germania, conform aceluiaşi site Autonews, sunt 30 de milioane de utilizatori Facebook din 80 de milioane de rezidenţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide