Un Mercedes-Benz C63 AMG de 481 CP face show în Times Square - VIDEO

Sedanul negru poate fi văzut drifturi ...

Un ofiţet NYPD a fost lovit de un Mercedes-Benz C63 AMG în Times Square, sâmbătă seara. După incident, şoferul a fugit de la faţa locului, provocând multă agitaţie pe stradă.

Sedanul negru poate fi văzut făcând drifturi în trafic, doar că la un momendat maşina nimereşte chiar în faţa ofiţerului. În loc să conformeze ordinelor poliţistului, şoferul a accelerat, lovindnu-l astfel pe ofiţerul de 26 de ani. 

Potrivit presei locale, omul legii a fost dus la spital unde a fost tratat pentru leziuni minore la spate, braţe, piciorul drept şi şold.

După ce a ieşit din intersecţie, Mercedes-ul a lovit mai multe maşini şi, în cele din urmă, a dispărut.

Mercedes-Benz C63 AMG, în cele mai multe cazuri, înseamnă un motorul V8 de 6,2 litri, care dezvoltă 451 CP şi un cuplu de 600 Nm, în versiunea "de bază".

AMG Performance Package înseamnă că duce motorul la 481 CP şi renunţă la limitarea vitezei maxime, care creşte astfel de la 250 km/h la 280 km/h, în timp ce demarajul 0-100 km/h se reduce la doar 4,4 secunde.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.