Un Mercedes-Benz CLS ruinat cu o serie de modificări de bun gust

Mercedes-Benz CLS este unul dintre cele mai atractive ...

Un Mercedes-Benz CLS ruinat cu o serie de modificări de bun gust Un Mercedes-Benz CLS ruinat cu o serie de modificări de bun gust

Mercedes-Benz CLS este unul dintre cele mai atractive sedanuri, mai ales cel din prima generaţie.

Din păcate, proprietarul acestui CLS550 a ruinat aspectul maşinii cu o serie de modificări de „bun gust”.

Caroseria maşinii a fost modificată şi un set de capace de roţi i-au fost montate în spate, iar toate astea o fac îngrozitoare.

Modificările ciudate nu se opresc aici, deoarece proprietarul i-a mutat insignă AMG într-o poziţie greşită şi i-a adougat un număr de garnituri cromate pe spate şi în jurul stopurilor triunghiulare.

Etichetarea acestui lucru groaznic ar fi CEL MAI DE GROAZĂ TUNUNIG AL ANULUI sau BLASFEMIE PE 4 ROŢI. De asemenea, maşina ne mai demonstrează că banii şi bunul gust nu fac întotdeauna casă bună ...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.