Un Mercedes-Benz G500 cu 850 CP aşa cum nu s-a mai văzut – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 mai 2019 Știri auto

Schiorul suedez Jon Olsson are o manie cu maşinile modificate. Cea mai recentă apariţie în garajul său este un Mercedes-Benz G500 4×4 de 850 de CP. 

Olsson a deţinut această maşină, cunoscut ca „Lordul Hans”, de ceva timp şi a trecut deja printr-o serie de configuraţii. Anul trecut, i-a tăiat acoperişul astfel încât să poată intra în parcările subterane din Monaco. Acum, SUV-ul a fost revizuit din nou.

Modelul G500 4×4² părea destul de anost fără niciun fel de acoperiş, aşa că Olsson a hotărât să-i monteze un acoperiş din material textil, astfel încât să poată fi condus în condiţii mai puţin favorabile. 

Sistemul de propulsie este alcătuit dintr-un V8 twin-turbo de 4.0 litri care produce 416 CP, dar o mulţime de upgrade-uri au amplificat această cifră la 850 de cai. Un sistem de evacuare modificat asigură că maşina pare mult mai puternică decât orice alt  G-Class.

VIDEO

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide