Un Mercedes lăsat în service a fost luat la test drive de mecanici. Camera de bord a filmat „reparaţia” - VIDEO

Maşina în valoare de 170.000 de euro ...

Un Mercedes lăsat în service a fost luat la test drive de mecanici. Camera de bord a filmat „reparaţia” - VIDEO Un Mercedes lăsat în service a fost luat la test drive de mecanici. Camera de bord a filmat „reparaţia” - VIDEO

Un canadian şi-a dus maşina, un Mercedes S63 AMG în valoare de 170.000 de euro, la service pentru a i se remedia o problemă uşoară, şi, din greşeală a lăsat pornită camera de bord. După ce şi-a luat maşina înapoi a fost surprins când a văzut ce au făcut mecanicii cu ea. A aflat că ei au luat maşina şi au mers să cumpere îngheţată. A găsit chiar şi urme de îngheţată topită în interior.

Şoferul a fost taxat pentru 90 de minute de service, în realitate mecanicii s-au ocupat de maşină doar 11 minute. Bărbatul a declarat că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a preveni astfel de situaţii pe viitor. Cei de la Mercedes au declarat că nu acceptă comportamentul de care au dat dovadă mecanicii şi vor lua măsuri. 

VIDEO

Sursă: inc.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.