Un morman de fier vechi care costă cât o maşină de lux – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Achiziţionarea unui Ferrari 512 BB pentru aproximativ 40.000 de dolari ar putea părea o afacere profitabilă, însă un astfel de preţ pentru pentru un exemplu complet distrus este absurd.

Acest 512 BB, licitat în prezent de site-ul Copart, a atras cea mai mare ofertă: 39.750 dolari, asta în ciuda faptului că a fost distrus de foc şi este practic complet nereparabil.

Nu avem nicio informaţie despre ce a cauzat focul, dar pe baza imaginilor, se pare că acesta a pornit fie de la motor, fie de la instalaţia electrică. Indiferent de asta, motorul şi transmisia au fost distruse de flăcări, iar interiorul este un prezent un morman de carbune, plastic, metal şi cauciuc.

Au mai existat cazuri când automobilele afectate de diverse accidente să fie vândute pentru sume mari la licitaţii, asta deoarece piesele lor pot fi vândute pasionaţilor. Cu toate acestea, nu ştim cum arată un client care ar fi dispus să cheltuiască aproximativ 40.000 de dolari pe un astfel de 512 BB, putem însă să bănuim că este foarte foarte bogat. 

FOTOComentarii
Inchide