Un morman de fier vechi care costă cât o maşină de lux – FOTO

Autor: Marius Vișan 27 nov. 2017 Știri auto

Achiziţionarea unui Ferrari 512 BB pentru aproximativ 40.000 de dolari ar putea părea o afacere profitabilă, însă un astfel de preţ pentru pentru un exemplu complet distrus este absurd.

Acest 512 BB, licitat în prezent de site-ul Copart, a atras cea mai mare ofertă: 39.750 dolari, asta în ciuda faptului că a fost distrus de foc şi este practic complet nereparabil.

Nu avem nicio informaţie despre ce a cauzat focul, dar pe baza imaginilor, se pare că acesta a pornit fie de la motor, fie de la instalaţia electrică. Indiferent de asta, motorul şi transmisia au fost distruse de flăcări, iar interiorul este un prezent un morman de carbune, plastic, metal şi cauciuc.

Au mai existat cazuri când automobilele afectate de diverse accidente să fie vândute pentru sume mari la licitaţii, asta deoarece piesele lor pot fi vândute pasionaţilor. Cu toate acestea, nu ştim cum arată un client care ar fi dispus să cheltuiască aproximativ 40.000 de dolari pe un astfel de 512 BB, putem însă să bănuim că este foarte foarte bogat. 

FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide