Un motiv în plus sa conduci o maşină albă...

Dacă pâna mai ieri maşinile albe erau considerate plictisitoare, astăzi, marii producătorii auto au lansat un nou trend white.

Un motiv în plus sa conduci o maşină albă... Un motiv în plus sa conduci o maşină albă...
Or fi maşinile negre elegante, dar maşinile albe sunt cool zilele astea. Mai mult, un studiu realizat în Australia a demonstrat că maşinile de culoare deschisă sunt mai sigure decât suratele lor colorate intens.

Studiul arată că maşinile albe sunt mai puţin predispuse la accidente grave decât cele negre. Deşi se spune că sunt mai sigure, iar acum şi fancy, valoarea automobilelor de culoare deschisă scade, în timp, mai mult decât cea a vehiculelor de culoare închisă. Studiul a fost realizat în Australia, între 1987 şi 2004, iar, după 18 ani, maşinile albe costau cu 500 de lire mai puţin decât cele negre. Poate din cauza faptului că în moda auto “black” a făcut legea până acum.

Însă maşinile albe au revenit în forţă, iar faptul că nu sunt predispuse la accidente grave e un motiv în plus să le dorim.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.