Un nigerian a cheltuit 90.000 de dolari pe un BMW X6 pentru a-l folosi ca sicriu - FOTO

În timp ce câţiva oameni au aplaudat gestul bărbatului ...

Un nigerian a cheltuit 90.000 de dolari pe un BMW X6 pentru a-l folosi ca sicriu - FOTO Un nigerian a cheltuit 90.000 de dolari pe un BMW X6 pentru a-l folosi ca sicriu - FOTO

Un nigerian a cheltuit 90.000 de dolari pe un BMW X6 pentru a-l folosi ca sicriu în care să-şi îngrope tatăl. 

Bărbatul, identificat doar cu numele Azubuike, a decis să-i asigure tatălui său ultimul drum cu o maşină de lux. El a cheltuit o mică avere pe un BMW X6, a pus corpul bătrânului înăuntru şi l-a îngropat la şase metri adâncime, lângă satul său. Fotografia cu maşina care este coborâtă în groapă a devenit virală şi a provocat destul controverse.

În timp ce câţiva oameni au aplaudat gestul bărbatului de a-şi onora tatăl într-un mod unic, majoritatea utilizatorilor de pe Facebook au furioşi, susţinând că ar fi putut folosi banii pentru a-şi dezvolta satul în care trăieşte.

Nu este prima dată când un astfel de eveniment s-a întâmplat în Nigeria. Acum trei ani, un miliardar din Enugu şi-a îngropat mama într-un nou SUV Hummer.

.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.